för jag är namnet du har på armen, det kommer alltid vara vi.

Maggio, Maggio, Maggio.. Alltid lika bra! "Satan i gatan" är nu släppt och herre jesus vad bra albumet är! Sitter i min säng och lyssnar och funderar på att ta tag i mitt liv och fixa in för spexfotot som är imorgon. Jag och mina vänner är så fyndiga så vi ska vara de röda prickarna i RFSU-reklamen "låt inte röda pickar förstöra stämningen!" erkänn lite kul? hehe :) Nahe, klädjakten efter lite röda plagg börjar NU, och kartongletande till skylt.. let's go!

without love, where would you bee now..

jag & kajsen.
ojojoj, första dagen efter lovet och jag var redan slut innan skolan började imorse. hade inte varit fel med lite sommarlov nu såhär på vårkvisten! give meeeee!

man ser det från månen

ligger just nu i bikini och solar galet! snart ska jag ta och plocka fram matteboken och svenskan. låter mycket deprimerande, jag vet... men måsten är måsten. senare blir det grillning med grannarna.

vi sprang, vi sprang, låt mej bara få springa iväg, långt bort, här ifrån!

just nu vill jag bara rymma, dra på nya äventyr och strunta i allt som får en på dåligt humör, nya äventyr.. snälla!

take me over, take me out, trough the djungle, trough the night, to paradise

sitter i solen och äter en finfin frukost. mums! ojojoj, nervis... yttligare lite närme flygresan......

Det som står på shoppinglistan är:

 

  • underkläder
  • bikini
  • shorts
  • stickad tröja
  • jeans
  • smycken
  • sandaler
  • balkläder
Får  väl dock se hur mycket man hittar av detta och hur långt pengarna räcker!

 

puss på er!


packar

Nu är det bara några timmar kvar tills jag lyfter, snart bär det av till Stockholmo där mammi väntar på mej och på lite shoppelering! Imån ska flyga själv för första gången, lite nervös! Idag har jag och min filur till pojkvän "firat" 1 månad och senare åt jag och några galenpannor ben & jerry's och pratade massvis med strunt, kalasmysigt! Nu håller jag på att packa för att jag inte kan sova, wiho!
Storstaden väntar... ha ett finfint lov! pussar

en vän med en bil

chillar lite i kontoret med lite fint plugg!
hohoho, yää! snart lov mina kära vänner! attsiken vad skönt det ska bli! var en runda på stan innan o hittade ett par ringar, solglajor o finfint nagellack! längtar till sommaren nu asså!! är jag nog dock inte ensam om?
nu ska jag plugga vidare för om en stund blir det andra roligheter! :)
hare fint!

Skulle du råna en bank för oss två?

Tankar, känslor, ord. Varför så svårt?

just chillin'

Hemkommen från skola sedan en runda på second hand. Kom hem med en jacka och en plånbok, visar senare eller imån! Nu ska jag plugga på ordentligt! later mates!

kiss me in the morning light

varit en lugn helg, med städning, myskvällar och en lång promenix. nu ska jag försöka somna en liten stund, för att sedan vakna upp till en trist vanlig måndag.. men vad gör det om 10 år?
puss på er.

RSS 2.0