Och nu är det måndag igen..

 

 

 
Tiden går fort när man har roligt.. Denna helgen flög också iväg snabbt som attsiken. Denna veckan är jag istort sätt pluggfri och snart är det väl helg igen, hoppas jag iaf! Till helgen ska jag hitta på en massa trevligt. och vad det blir ska ni få ses nästa måndag! Just nu är jag i DESPERAT BEHOV utav en höstkappa. Min kära vän Beata aka min samma-smak-vän.. då vi har alltid samma smak gällande de mesta inom kläder, skor osv. Hon hade iaf en fantastiskt snygg kappa idag som jag vill föröska haffa. Lägger upp lite olika kappor som jag kikat på så får vi se vad ni tycker!

Vardagslyx

Skoldagarna rullar på och snart är det helg igen.. Plugget tar aldrig slut, men ikväll ska jag och min familj gå ut och äta och fira inför flytten. Efter detta ska jag möta upp mina sisters from other misters och kolla på bio och mysa! fantastic.. 

 
Slänger in en bild på min kise jag saknar otroligt mycket..

det var minsann länge sen.... men nu är det dags igen!

Det har hänt mycket sen sist. Jag har varit i Malmö med min fina pojkvän. Jag har fått säga farväl till min älskade älskade kise. Jag har haft middagar med vänner. Varit i Kalmar med malousan och våra mammor. Jag har hittat massvis med julklappar till min nära och kära. Jag älskar julen, om ni inte redan visste det. Jag har bokat resa med familjen, så snart ligger jag i en solstol när alla andra börjar skolan igen efter jullovet! och OBS! Jag har blivit besatt av gossip girl så om det dyker upp bilder på en het chuck bass eller en bedårande blair waldorf, bli inte förvånade! Efter att har varit spårlöst försvunnen tänkte jag börja med bloggandet lite igen..... får väl se hur länge det håller! :)

RSS 2.0