don´t go breking my heart

lite dåliga bilder. (har ingen kamera, varken mobil eller digital)
musikalveckan börjar lida mot sitt slut och en härlig helg väntar, fy bubblan vad skönt detta ska bli! idag tog jag och josefin en runda till röda korsets second hand och även human bridge second hand. hittade två par byxor som ska bli sommarens shorts, både svarta och blåa. UNDERBART! har även hittat de ultimata shortsen på hm också för 249 kronor. sommaren är räddad! hehe.. nu ska det lyssnas musik så man blir på ett finfint humör och ska även byta ut garderobens vinterplagg mot sommarens fräscha sommarplagg!

just hangin'

Howdie! Ligger just nu och försöker somna men det går inge vidare! Imorgon blir det fart och fläkt! Matte och nationella, flex, kanske en liten fixa med massa fina tjejer och städa och greja sedan just chillin'.. grymt!
sämst bloggning just nu, ska bli bättre, jag lovar!

shoes shoes & shoes

Längtar efter sommar så jag blir galen! gick en runda i staden i väntan på bussen igår och vindarna var varma och solen sken.. framsteg!
Ovan är några urläckra sandaler från H&M, ska köpa minst ett par av dom! SUPERSNYGGGGAAA!

han somnade bakom sina nya solglasögon och han drömde att han inte behövde nån.

Vad är det som händer med vädret?!? Hoppas det blir lite värme snart och att solen håller sej framme nu! Längtar efter sommaren så mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Just nu sitter jag coh pluggar hemkunskap så det sprutar boendeformer osv ut ur öronen på mej! Blir galen! Men... solen skiner och det ser ut att bli en toppenkväll så jag ska inte klaga, bara skönt att få det gjort!

I'd rather be vanilla.

LYCCCCKA!
Nu är man tillbaka efter en hektisk start på veckan.. Idag har jag varit på otroligt bra humör hela dagen, sjukt härligt! Hur mår ni? Nu är allt på topp och livet leker om jag ska vara ärlig, vill dock bara bort från denna håla! Den gör mej gaaalen... Men men! Hade dock inte varit fel med lite nya vårkläder i garderoben nu, men det kommer det med! Nu ska jag städa mitt kaosiga rum där golvet just nu är min garderob!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tycker oss även fall vi är så in i bänkens fula ibland.
Idag är en sån dag där man bara vill sjunka genom jorden, bara sova. Jag är superförkyld och hostar som bara den, luftrören mår inte så bra.. Efter att inteha kunna sova på en hel natt ska jag försöka ta tag i mit liv och plugga. Ikväll blire nog lite party, vet inte riktigt än! Hoppas ni får en fin lördag iaf..
blir bara kramar så jag inte smittar er så.. KRAM KRAM!!!

bullbak

Idag är det söndag och det innebär pluggdag för mej! Är rätt pigg idag även fall jag vänt på dygnet och vaknar kl 3 på natten, då tycket tydligen min hjärna det är dags att gå upp, men ickesanicke.. Men iaf tog nyss en liten paus från denna eländiga matten och bakade lite bullar med mamma och ska snart ta mej ner och sola lite granna för att pigga upp mej lite. Nu äntligen känns det som att våren börjar komma, solen skiner in genom fönstret på morgonen... inte illa! Nu ska jag dyka ner i engelskan ett tag till innan solningen.. ha det bra!

after every hurricane it comes a rainbow..

Nu äre mycket på schemat! tusen saker i skolan som ska göras och aktiviteter som tar plars! Sitter just nu med ansiktet i skolpapper och skriver arbeten så jag storknar.. Jag köpte dock en choklad idag för att få lite motivation till att plugga och för att bli på lite bättre humör, har inte varit på nått vidare humör nu ett tag men det går väl över, eller? nej nu ska jag fortsätta plugga vettni! ha en kalasbra kväll!

RSS 2.0